De andere Belgische praline

Ervaar een wereld die u nog nooit proefde. Een wereld van lekkernijen, een lust voor het oog, een genoegen voor de smaakpapillen. Belgische pralines, opnieuw uitgevonden door Pralibel.

Belgische chocolade

Zacht en delicaat. Belgische chocolade. U neemt meer dan honderd jaar flair en finesse in de mond. Want onze chocolademeesters hebben de smaak van onze pralines verfijnd, decennia lang. Het maakte Belgische chocolade wereldberoemd.

De andere Belgische praline
Lekkere pralines, nieuwe smaken

Lekkere pralines, nieuwe smaken

We innoveren graag en zijn ervan overtuigd dat u dit verdient. Daarom zijn we anders en uniek. En blijven we de Belgische praline opnieuw uitvinden. Met smaken, vormen en combinaties die u aangenaam verrassen.

Verfijnde productie, doordachte stijl

Pralibel combineert een enorm breed assortiment pralines met een verfijnde productie en een uniforme en doordachte stijl. Het assortiment van Pralibel is opgedeeld in verschillende productlijnen waarbinnen elke praline een eigen naam draagt. Daardoor zijn er zelfs voor de meest kieskeurige chocoladeliefhebbers altijd pralines die in de smaak vallen.

Verfijnde productie, doordachte stijl

Oog voor detail

Een praline van Pralibel herken je niet alleen aan de smaak, maar vaak ook aan het uitzicht. Elke praline is een creatie waaraan met grote aandacht en oog voor detail gewerkt is. Geniet van de kunstwerkjes die onze chocolademeesters gecreëerd hebben.

één kwaliteit, de beste

Pralibel pralines, dat is topkwaliteit. We doen geen toegevingen als het op de kwaliteit van onze pralines aankomt. Alleen de beste ingrediënten komen in aanmerking voor de pralinecreaties die ons label dragen.

Eén kwaliteit, de beste
Alle pralinevullingen uit eigen keuken

Alle pralinevullingen uit eigen keuken

Van de fijnste praliné, over de zachtste ganache, tot de zuiverste karamel, alle Pralibel-vullingen komen uit onze eigen keuken. We stellen ze samen op basis van recepturen die hun succes al lang bewezen hebben. Dat garandeert de uitgelezen smaak en kwaliteit van onze pralines.

adminOver Praliboetiek